banner

Verlenging abonnementen 2021-2022

Hey FCB Friends,

Een goed jaar geleden zorgde een lelijk beestje ervoor dat onze passie, namelijk SAMEN genieten van voetbal, amusante en vriendschappelijke momenten en als één grote familie supporteren voor onze Blauw-Zwarte Club, een totaal andere betekenis kreeg.Wij hopen uiteraard dat jullie allemaal gezond en wel het voorbije uitdagende jaar hebben getackeld en wij kijken net als jullie uit naar een hartelijke Blauw-Zwart weerzien!Eerder deze week kregen jullie reeds een communicatie van Brugge omtrent de verlenging van de abonnementen via de APP/website. Ondertussen zijn voor ons de richtlijnen als supportersclub eveneens binnengekomen.

1. ABONNEMENTEN (Voorrangsperiode loopt t.e.m. 31/mei – online via eigen clubaccount)

Voor het verlengen van jullie abonnementen kunnen jullie net als vroeger rekenen op jullie supportersclub FCB Friends!Het verlengen van jullie ABO via de APP/website heeft echter enkele voordelen, die wij jullie als supportersclub niet kunnen bieden:• Het gebruik van het resterende saldo op jullie CLUB-ID voor de betaling van jullie nieuwe ABO + Club ID• Jullie abonnement wordt rechtstreeks vanuit Brugge met de post op het adres vermeld in de APP geleverd.Belangrijke algemene regel:De voorrangsperiode loopt t.e.m. 31 mei – online via eigen clubaccount, via de supportersclub tot 21/mei.

A. Members die hun abonnement wensen te verlengen via de app en die een (technisch) probleem ervaren, kunnen steeds contact opnemen met ons (Tito 0479/780220) of kaartenverkoop@clubbrugge.be. Surf naar de link: https://www.clubbrugge.be/en/node/50012 voor het stappenplan.

B. Members die hun abonnement wensen te verlengen via de supportersclub:VOOR 21 mei dient het correcte bedrag (zie foto) + CLUB ID 50 € gestort te zijn op onze gekende rekening BE16 7370 3076 1874 met vermelding van jullie naam/namen en ‘abonnement’
Hier geldt de regel: NO MONEY … NO ABO !

C. Members die hun abonnement niet wensen te verlengen, gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen via info@fcb-friends.beD. Members die wensen te wisselen van abonnement / een nieuw abonnement wensen: FCB Friends kan vanuit zijn ‘eigen abonnementen’ in deze voorrangsperiode kijken of we jullie hier iets kunnen aanbieden. Neem hiervoor ook gerust met ons op info@fcb-friends.be of via tel (Nathalie 0498/465110)

2. LIDGELDEN SUPPORTERSCLUB

Leden die voor het seizoen 20/21 hun lidgeld betaalden, dienen dit voor seizoen 21/22 NIET te doen. Wij zorgen ervoor dat jullie bij de Supportersfederatie aangesloten zijn tot einde seizoen 21/22.Nieuwe leden of leden die vorig jaar niet betaalden, kunnen dit uiteraard doen via een storting op ons rekeningnummer BE16 7370 3076 1874 met de vermelding van jullie naam + ‘Lidgeld FCB Friends)- 10 € lidgeld voor 1/9/21- 20 € lidgeld na 1/9/21Mochten jullie vragen of support nodig hebben, aarzel niet ons te contacteren na 18u.

Wij doen ons best jullie vragen asap te beantwoorden!

Stay Safe

Bestuur FCB Friends