banner

Verlenging abonnement seizoen 2022-2023

Beste Leden,Abonnementsverlengingen face2face (zelfs zonder half bedekt) … wie had dat ooit nog gedacht…En toch ist van da!

Vrijdag 13/5 @Café Moesj: 19u-22u
Vrijdag 20/5 @Café Moesj: 19u-22u
Zaterdag 28/5 @Café Moesj: vanaf 18u tot … inclusief afsluitfeestje seizoen met vat & frietmobiel (rond 20u)

Opdat jullie komende seizoen kunnen deelnemen aan alle wedstrijden (thuis/uit/europees), is het enerzijds uiterst belangrijk dat wij jullie gegevens (ID, email, adres,…) up-to-date zetten.

Anderzijds zullen wij van elke member voor uitmatchen en Europees een foto dienen op te laden van jullie abonnement of CLUB-ID in het bestelsysteem van de supportersfederatie. Wanneer FCB Friends jullie abonnement bestelt, krijgen wij deze eerst binnen (2e helft juni) en kunnen dit dan reeds in orde maken voor de eerste competitiematch.

Jullie hebben er dus baat bij, dat we dit alles voor de start van het seizoen reeds kunnen regelen, zodat jullie door last minute administratieve issues bepaalde matchen zouden moeten missen.

Belangrijke kanttekening hierin: Last minute tickets Europees aanvragen zonder CLUB ID, zal onmogelijk worden. Mede de fysieke levering van het kaartje enkele dagen/weken op zich laat wachten.

Hieronder geven wij jullie alvast enkele aandachtspunten mee omtrent de abonnementsverlengingen / inschrijvingen supportersclub:

1.Abonnementen: De voorrangsperiode loopt vanaf vandaag t.e.m. 6 juni – via de supportersclub of online via eigen clubaccount–> Members die hun abonnement wensen te verlengen via de supportersclub:

Voor 28 mei dient het correcte bedrag (zie foto) + CLUB ID 50 € gestort te zijn op onze gekende rekening BE16 7370 3076 1874 met vermelding van jullie naam/namen en ‘abonnement’ of cash op één van bovenvernoemde zitdagen.–> Members die hun abonnement toch wensen te verlengen via de app en die een (technisch) probleem ervaren, kunnen steeds contact opnemen met ons (Tito 0479/780220) of Ask Club–> Members die hun abonnement niet wensen te verlengen, gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen via info@fcb-friends.be of via tel (Nathalie 0498/465110)–> Members die wensen te wisselen van abonnement / een nieuw abonnement wensen: FCB Friends kan vanuit zijn ‘eigen abonnementen’ in deze voorrangsperiode kijken of we jullie hier iets kunnen aanbieden.Neem hiervoor asap contact met ons op info@fcb-friends.be of via tel (Nathalie 0498/465110)

2.Lidgelden SupportersclubLidgelden kunnen betaald worden via een overschrijving op ons rekeningnummer BE16 7370 3076 1874 met de vermelding van jullie naam + ‘Lidgeld FCB Friends) of cash op één van bovenvermelde zitdagen.- 15 € lidgeld voor 1/9- 25 € lidgeld na 1/9. Mede dat wij een fysiek CLUB ID zullen nodig hebben voor het bestellen van Europese uitmachten en de levering hiervan 2 weken op zich kan laten wachten, raden wij dit echter wel niet aan.

3.BusreizenCorona heeft de laatste 2 jaar heel wat roet in het eten gegooid om jullie ten allen tijde een normale busbeleving te kunnen aanbieden.We hebben deze week een onderhoud gehad met de busmaatschappij omtrent de toiletissues. Zij hebben ons ook beloofd dit intern op te nemen.Tevens hebben wij de laatste 2 jaar als goede klant kunnen rekenen op een freeze van onze busprijzen. Waarvoor onze dank uiteraard aan onze partner Bus4You!Echter de huidige brandstofprijzen e.d., zorgen ervoor dat wij voor komende seizoen met een ‘serieuze’ prijsstijging dienen rekening te houden.

Om dit deels op te vangen, beslisten wij de prijsstijging niet integraal door te rekenen aan jullie trouwe supporters. De busrit thuis en uit zal vanaf volgende seizoen 12 € zijn.Goed Nieuws: De drankprijzen behouden we nog steeds aan 1€/drank !! 

😉FCB Friends wil van de gelegenheid gebruik maken, jullie nog eens te bedanken voor de voorbije jaren.Meer dan ooit heeft corona ons geleerd dat regels nodig zijn om alles in goede banen te leiden. Wij zijn er ons van bewust, dat deze volgen niet altijd makkelijk en fijn is of zal zijn, doch noodzakelijk voor een goede werking.Jullie trouwheid & positiviteit maakt dat wij een sterke club zijn, die ook uitdagende periodes goed doorkomen en wij met enige fierheid bijvoorbeeld ook lovende woorden van partners als Bus4You mogen ontvangen.

Mochten jullie vragen of support nodig hebben, aarzel niet ons te contacteren na 18u.
Wij doen ons best jullie vragen asap te beantwoorden!

Alvast een fijn (feestend) seizoenseinde!

Bestuur FCB Friends

Nathalie Baes – 0498 46 51 10
Jolanda Cardoen – 0476 44 23 80
Koenraad Van Nuffel – 0499 34 51 66
Kristof Decat – 0479 78 02 20