banner

Update in verband met het Coronavirus en het ledenfeest

FCB FRIENDS is ondertussen al meer dan 25 jaar een levendige en warme Blauw-Zwarte supportersvereniging, die dezelfde passie deelt: namelijk SAMEN genieten van voetbal, amusante en vriendschappelijke momenten en als één grote familie supporteren voor onze Blauw-Zwarte Club. Deze winning mindset uit zich ook in ons dagelijks leven en zo kunnen we ook steeds SAMEN de grootste uitdagingen aan.

Helaas heeft het begrip SAMEN – omwille van de maatregelen omtrent het coronavirus – in deze uitzonderlijke tijden een andere betekenis gekregen.Hoe dit begrip SAMEN verder evolueert, wachten wij op dit moment zelf ook af.

Topprioriteit is zorgen voor het welzijn, de gezondheid en veiligheid van de mensen.

Wij zitten – net als jullie – eveneens met vele vragen, bekommernissen, standpunten,… Zoals jullie van ons gewend zijn, verdedig(d)en wij deze bij de bevoegde instanties.

Afhankelijk van wat de nationale en lokale overheid in overleg met experts en andere instanties beslist, zullen wij jullie zeker tijdig informeren (via Facebook, SMS, Website) van zodra Club Brugge ons hun richtlijnen doorgeeft omtrent bv. Bekerfinale, ABO 19_20, ABO 20-21, …

Jullie mogen erop rekenen dat wij alle info tijdig met jullie delen!

In dit kader beslisten wij, jullie bestuur, het FCB-Friends Ledenfeest dat normaal op 27 juni zou doorgaan tot nader order uit te stellen. Enkele opties zitten reeds in de ideeënbox, zodat wij op een later moment SAMEN een memorabel (kampioenen)feestje kunnen bouwen.

Wij zijn ervan overtuigd dat het een hartelijke blauw-zwart weerzien wordt van zodra deze crisis voorbij is en kijken enorm uit naar opnieuw SAMEN blauw-zwarte momenten te beleven.

Zorg goed voor jezelf en elkaar en hou jullie gezond!

#WENEVERLOCKALONE

Bestuur FCB Friends