banner

Ledeninfo

Lid worden?

Lidmaatschap voor 1 jaar kost €15, te storten op rekeningnummer (IBAN): BE16 7370 3076 1874.

Tickets

Van de leden wordt verwacht dat wie een ticket besteld hij of zij ook de busreis meemaakt. Leden die de busreis niet meemaken moeten €1 extra betalen (administratiekosten) en dienen dit bij aanvraag van het ticket te vermelden. 

Tickets voor uitwedstrijden moeten een week op voorhand besteld worden en bij voorkeur tot zondagavond 18u per mail, anders tot maandagmiddag per sms cfr de toekenningspolitiek vanuit supportersfederatie (rangschikking binnen de supportersclub volgens eerdere deelnames).

Kaarten voor Europese thuiswedstrijden moet bij bestelling volledig betaald worden. Voor deze kaarten moet men wel lid zijn van de club en in het bezit zijn van een CLUB ID/Abonnement. Voor gewone wedstrijdkaarten kan een uitzondering worden gemaakt.

Busreis

Voor elke thuiswedstrijd wordt een bus ingelegd.
Voor thuismatchen vertrekt de bus 2u30 voor de start van de wedstrijd tenzij anders wordt meegedeeld.
Bij elke thuiswedstrijd betaal je €12.
Na de wedstrijd wordt iedereen een halfuur na de match terug op de bus verwacht. Voor wedstrijden gespeeld op zondagavond wordt iedereen onmiddellijk na de wedstrijd op de bus verwacht. Ook hier kunnen andere maatregelen meegedeeld worden.
Voor uitwedstrijden zullen we zelf een bus inleggen indien er minimaal 20 personen de verplaatsing meemaken. Er wordt samen gereden met Aalst.

Indien je je inschrijft om mee met de bus te reizen en je niet opdaagt zonder ons te verwittigen, zal je de €10 voor de busreis de volgende keer extra aangerekend worden. 

Abonnement

Jaarlijks kunnen de leden hun abonnementen laten verlengen via de club. Hiervoor dienen we in het bezit te zijn van de plaats van het abonnement. Bij plaatsverwisseling dienen we in het bezit te zijn van het oud abonnement van de in te nemen plaats, alsook een schriftelijke bevestiging van deze persoon.