banner

INFO tickets Europese wedstrijden tegen Manchester United

Tot op heden hebben wij nog geen info betreffende prijzen voor tickets, aantal beschikbare tickets per supportersclub, busprijzen, …

GELIEVE dan ook geduld te hebben tot wanneer wij hieromtrent meer info krijgen.  Verder info volgt via de digitale kanalen of voor leden via sms!

Graag informeren wij jullie ook over de procedure vanuit de Supportersfederatie voor het toekennen van tickets zowel voor Europese-, Beker- als uitmatchen Jupiler League.
Deze procedure zorgt ervoor dat trouwe supporters beloond worden voor hun loyale support.

  1. Elk lid heeft vanuit zijn historiek een bepaald puntensaldo voor uitwedstrijden (3 rankings: Europees uit, JP uit, Beker).  Deze wordt steeds aangepast na elke deelname aan uitwedstrijd. Dit puntensaldo is persoonlijk! Uitwisseling van tickets is NIET toegelaten.
  2. Per supportersclub bouwen wij jaarlijks een coëfficiënt op (aan de hand van aantal deelnemende leden ten op zichte van het aantal beschikbare tickets per club).  Deze coëfficiënt (%) bepaalt dan weer hoeveel tickets de supportersclub van het aangeboden aantal uittickets voor Club Brugge krijgen.
  3. Van zodra het aantal tickets bekend is, sturen wij vanuit het bestuur van FCB Friends een sms naar de ‘rechthebbenden’ (volgens aantal beschikbare tickets en ranking mbt uitwedstrijd – Europees/JL uit/ Beker). Nadien komen andere leden en pas nadien NIET-Leden aan de beurt.

CONCREET MANCHESTER UNITED:

THUIS: 

Ieder geabonneerd lid zal op de hoogte gebracht worden omtrent de bestelling van zijn aboplaats via de gekende kanalen.  Wanneer er een mogelijkheid is voor een niet-geabonneerd lid worden deze hiervan op de hoogte gebracht.

UIT:

  1. Huidige leden: ‘rechthebbenden volgens de huidige Europese puntenranking’ zullen via SMS op de hoogte gebracht.  (zie procedure hierboven).  Nadien wordt er bekeken wanneer tickets niet opgenomen welke volgende lid recht heeft …
  2. NIET leden: Word lid van de Supportersclub.  Dit kost je jaarlijks slechts 10 €.  Neem deel aan ook’ kleinere affiches’ deze hebben vaak een hogere aantal punten en bezorgen je sneller een hogere ranking.

Wens je lid te worden, vul het contactformulier in op onze website: fcb-friends.be of mail naar nathaliebaes@telenet.be

Blauw Zwarte Groeten

Bestuur FCB Friends